Υλικά 1/3 φλ. τσαγιού ωμό παντζάρι, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο 1 1/3 φλ. τσαγιού κατεψυγμένες φράουλες (αν είναι φρέσκες προσθέστε πάγο) 1/4 ώριμη κατεψυγμένη μπανάνα, κομμένη σε φέτες (προαιρετικά) 2/3 φλ. τσαγιού χυμό μήλου Φρέσκος δυόσμος ή τριμμένη καρύδα (για γαρνιτούρα, προαιρετικά) Εκτέλεση Προσθέστε τα παντζάρια, τις φράουλες, την μπανάνα (προαιρετικά για γλυκύτητα) και το χυμό μήλου σε ένα μπλέντερ και αναμείξτε σε υψηλή ταχύτητα μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες και λείο. Δοκιμάστε και προσαρμόστε τη γεύση ανάλογα με τις ανάγκες, προσθέτοντας περισσότερη μπανάνα για γλυκύτητα, χυμό μήλου για αραίωση ή φράουλες για πιο έντονη γεύση φρούτων. Μοιράστε σε δύο ποτήρια και απολαύστε. Προαιρετικά: Γαρνίρετε με φέτες μπανάνας, φρέσκο δυόσμο ή/και τριμμένη καρύδα.
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.